شورای شهر حامی ایدههای خلاقانه در اداره شهر است
رئیس شورای شهر رشت با اعضای انجمنهای علمی دانشجویان دانشگاه گیلان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در تالار شورا برگزار شد، با هدف استمرار کمکهای شورای شهر و مدیریت شهری به انجمنهای علمی صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شورای شهر رشت، پیش از ظهر امروز رئیس شورای شهر رشت با اعضای انجمنهای علمی دانشجویان دانشگاه گیلان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در تالار شورا برگزار شد، با هدف استمرار کمکهای شورای شهر و مدیریت شهری به انجمنهای علمی صورت گرفت.
یکی از اعضای این انجمن، ضمن تقدیر از مدیریت شهری در کمک به انجمنهای علمی گفت: متاسفانه نگاهها به دانشجویان حداقلی است.
وی خواستار ایجاد فضای تعاملی مدیریت شهری با بخش علمی و دانشگاهی شد و تصریح کرد: باید فرایندی برای ایجاد این ارتباط دوسویه تعریف شود و نگاه به دانشجو تنها در زمان انتخابات نباشد.
امیدوار، یکی دیگر از دانشجویان نیز گفت: رویکرد انجمن از ۱۱ آذر سال گذشته، برگزاری جلسات مداوم با نهادهای خدماتی و اجرایی و دستگاه های دولتی است.
وی ضمن تشریح فعالیت های انجمن های مختلف دانشگاه گیلان تصریح کرد: در حال حاضر ۳۶ اتحادیه دانشجویی در کشور تشکیل شده که دانشگاه گیلان بعد از فردوسی مشهد، بیشترین دبیران اتحادیه های دانشجویی را دارد.
امیدوار، مزایای انجمن ها برای دانشگاه را هم برشمرد و افزود: در کنفرانس علمی شیمی، اساتیدی خارج از کشور دعوت شدند.
در ادامه دیدار، برخی از دانشجویان، حوزه های فعالیت های علمی خود را برشمردند.
خانم زحمتکار، دبیر اتحادیه انجمن های دانشگاه گیلان، در این دیدار گفت: انجمن های علمی با برگزاری کارگاه های مهارت آموزی تلاش دارد مهارت ها را در کنار دروس تجربی به دانشجو بیاموزد. برگزاری بازدیدهای علمی هم یکی از برنامه هاست.
وی تاکید کرد: دانشجویان دارای ایده های خلاقانه هستند و مدیریت شهری می تواند از این ایده ها حمایت و اجرایی نماید.
کمک بمنظور برگزاری نمایشگاه های ایران و روسیه، همایش های علمی، وضعیت آلودگی رودخانه های رشت و وعده های عملی نشده مسئولان و تاثیرات آن در ازدیاد سرطان در گیلان، شیرابه زباله های سروان و تاثیر آن بر دام و کشاورزی سراوان، تدوین دایرالمعارف شهر خلاق خوراک به زبان های دیگر دنیا و… برخی از موارد مطرح شده بود.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به حمایت های قبلی مدیریت شهری به دانشگاه گیلان و انجمن های علمی گفت: کمک سالانه برای برگزاری مسابقات علمی سازه های ماکارونی و نمایشگاه عکس غذای ایران و روس برخی از این کمک ها بوده است.
دکتر سید امیر حسین علوی، ایده های خلاقانه دانشجویان را ستود و گفت: علت عقب ماندگی ها در رشت و گیلان فقدان مدیریت های بومی و مدیریت واحد شهری است.
وی به پیشینه فرهنگی و علمی گیلان و رشت اشاره تصریح کرد: بواسطه تحمیل سو مدیریت ها امروز از توسعه عقب افتاده ایم. باید همه با هم تلاش کنیم تا یک گفتمان در استان ایجاد و با ایجاد یک جریان فکری و عملی مسولان به وظایف خود بیشتر عمل کنند.
دکتر علوی تاکید کرد: دانشجویان در ایجاد این جریان فکری و موج مطالبه گری بسیار می توانند تاثیر گذار باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت افزود: تفکر سنتی مدیریت منسوخ شده است و باید از سیستم های جدید مدیریت مبتنی بر خلاقیت استفاده کنیم و این از حرکتهای علمی و دانشجویی برمی آید.
وی اعلام کرد که این نشست ها ادامه داشته و خواستار همراهی دانشجویان با مدیریت شهری شد.
دکتر علوی افزود: در برگزاری استارت آپ های دانشجویی حاضر به همکاری و حمایت هستیم تا پرمحتواتر برگزار گردد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت، اعتماد به نمایندگان مردم در پارلمان محلی را شرط کمک های دوسویه توصیف کرد و افزود: دوستی ها پایدار به تداوم همراهی ها کمک می کند.
دکتر علوی دانشجویان را منشا تحول خواند و افزود: اعضای شورا و مدیریت شهری خواستار تحول در حوزه شهری هستند و از ایده های خلاقانه دانشجویان استقبال می نماییم.
فاطمه شیرزاد نیز گفت: نسل سوم و چهارم آینده سازان این کشور هستند و قزعا اعضای شورا و نمایندگان مجلس بعدی از همین نسل هستند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت، ابراز امیدواری کرد به کمک دانشجویان و نخبگان به توسعه شهر فکر اساسی کرد و کارخانه های تعطیل شده احیا شود.
وی تاکید کرد: مسئولان باید به فکر اشتغال دانشآموختگان باشند.
برچسب ها :امیرحسین_علوی ، انجمنهای_علمی_دانشگاه_گیلان ، دانشجویان_دانشگاه_گیلان ، رئیس_شورای_شهر_رشت ، شورای_شهر_رشت ، فاطمه_شیرزاد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰